Skip to main content
Nickolay Smet

Het ontstaan van HUNTINGEUROPE

Mijn naam is Nickolay Smet, geboren in 1990 en van kinds af aan heb ik altijd een bijzondere voorliefde gehad voor de natuur. Mijn vader is bijzondere boswachter bij Florenville in de Semoisvallei, die voor mij terecht als één van de mooiste regio’s van België wordt beschouwd. Het leek mij als kind vanzelfsprekend dat ook ik op een dag de kans zou krijgen om van mijn passie en liefde voor de jacht en de natuur een carrière uit te bouwen. Wat oorspronkelijk begon als een hobby en het posten van enkele foto’s op Instagram werd uiteindelijk in 2018 de opzet van mijn eigen webwinkel Huntingeurope.be. Op minder dan een jaar tijd kreeg ik aanvragen vanuit heel Europa en werden er meer pakjes verzonden vanuit mijn garage dan ik zelf kon bijhouden.

Vandaar dat ik geen seconde getwijfeld heb toen ik begin 2020 de kans kreeg om de krachten te bundelen met vier jonge ondernemers die samen met mij hun schouders onder dit project wilden zetten en een nieuw bedrijf ‘The Outdoor Company’ hebben opgericht. Onze eerste stap was om Hunting.be, de referentie voor de jacht in België, een volledige make-over te geven. Via ons informatieplatform Hunting.be willen wij verder de jacht in een positief daglicht brengen en via Jachtexamen.be willen wij de kans bieden aan alle aspirant jagers in België om de nodige ondersteuning te vinden om hun slaagkansen voor het jachtexamen maximaal te verhogen.

Het is met een zekere trots dat wij begin mei 2020 ook de vernieuwde versie van Huntingeurope.be online hebben gezet. Hopelijk zijn jullie allen even enthousiast als ik, neem gerust een kijkje op onze vernieuwde webwinkel en aarzel niet om mij te contacteren indien jullie net niet hebben gevonden waar jullie op zoek naar zijn, wie weet vind ik hier snel een oplossing voor!

WaidmannsHeil,

Nickolay

2014

instagram pagina huntingeurope kwam tot leven

2017

Opstart webwinkel huntingeurope

2019

Overname hunting.be & jachtexamen.be

2020

Oprichting The Outdoor Company BV

2021

New WordPress Webshop

2022

Showroom in Boechout Antwerp

2023

Gamefair Belgium & Jacht & Buitenleven

2024

??

Service is onze troef

HUNTINGEUROPE heeft steeds de lat hoog gelegd op klantenservice en snelle leveringen. Daarom staan wij nog steeds 7/7 paraat om onze klanten te woord te staan via bijvoorbeeld facebook Messenger, whatsapp maar ook telefonisch en niet via automatische antwoorden of chatbots.

Prijs Kwaliteit

Steeds zoeken wij naar nieuwe producten wereldwijd die dan verder worden uitgetest door ons productteam. Een goed product hoeft niet steeds duur te zijn!

The Outdoor Company

Verder onderhouden wij ook de dagelijkse blog voor HUNTING.BE (referentie voor de jacht in Vlaanderen) en geven wij tal van cursussen op onze website jachtexamen.be ( online leerplatform voor het Vlaamse jachtexamen) o.a. Jachttheorie, jachtpraktijk, gekwalificeerd persoon, trakker….

Chat openen
Stel een vraag.