Lederen rugzak Sauer

369,95

Hoogwaardig, elegant, functioneel: Deze Sauer rugzak combineert de uitstraling van tijdloze elegantie met de hoge kwaliteit van materialen en vakmanschap en is de ideale keuze voor jagers die op zoek zijn naar stijl, kwaliteit en functionaliteit.
De rugzak is gemaakt van het fijnste rundleer, wat hem niet alleen duurzaam maakt, maar ook een onderscheidende, natuurlijke look geeft. Het leer heeft een natuurlijke textuur en nerf. Na verloop van tijd krijgt het opgetrokken leer een uniek patina, waardoor de Sauer rugzak een eigen karakter krijgt en uniek wordt.
De gewatteerde schouderbanden zorgen voor een hoog draagcomfort, zelfs tijdens langere perioden. Het hoofdvak van de rugzak heeft een binnenvak met ritssluiting voor het opbergen en organiseren van belangrijke spullen. Het deksel wordt gesloten met een knevelsluiting, wat de rugzak zijn karakteristieke vintage look geeft.
Of het nu gaat om alledaagse activiteiten, reizen of jagen – de leren rugzak van Sauer maakt niet alleen indruk met zijn praktische kenmerken, maar ook als stijlvol accessoire met dat beetje extra!

Op voorraad

Beschrijving

Sauer Rugzak Leer
Hoogwaardig, elegant, functioneel
Hoogwaardig pull-up leer
Inhoud: 30 l
Intern vak met rits